EROAHDISTUSKLINIKKA

Yksinolo-ongelmaisten koirien yksityisvastaanotto Tampereen Eläinystäväsi lääkärissä.

Ongelmakäyttäytyminen on seurausta koirayksilön sopeutumisyrityksistä ympäristöönsä ja on aina jonkinlainen otos koiran kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Ongelmallinen käyttäytyminen on yleensä pitkäaikaista, jonka vuoksi omistajasta voi tuntua haastavalta ymmärtää mistä käyttäytyminen on saanut alkunsa.

 

Eroahdistusklinikan tapaamisten tavoitteena on selvittää koiran yksinolemisen ongelmaan johtaneet syyt ja ratkaista käyttäytymistä koiraystävällisellä, mutta tehokkaalla tavalla nykytieteellisin menetelmin. Kouluttaja Jenny Jalonen on tutustunut eroahdistuksen tieteeseen, jota hyödynnetään koulutuksissa ympäri maailman. Jenny toimii myös eroahdistuksen asiantuntijana Digital Dogsitterillä, sekä kouluttaa kouluttajia aiheen parissa mm. ammattioppilaitoksilla sekä yksityisillä yrityksillä.


Ensimmäisen tapaamisen kesto on yleensä 1,5 tuntia, jonka jälkeen jatketaan koulutusta tarpeen mukaan tunnin jaksoissa. Tapaamisilla kouluttaja konsultoi tulevien koulutusharjoitusten toteuttamisessa, jonka jälkeen omistajat jatkavat itsenäisesti harjoitusten tekemistä seuraavaan koulutustapaamiseen asti. Huomaathan, että eroahdistuskoulutus edellyttää lähes poikkeuksetta kuukausien sitoutumista pitkäjänteiseen työskentelyyn.

Palveluhinnasto

Ensitapaaminen asemalla

145€, max. kesto 1t 20min

Koulutuksen jatkosuunnittelu eläinlääkärissä

60€, max. kesto 30min 

Koulutuksen jatkosuunnittelu etänä

50€, max. kesto 30min

Etkö löytänyt sopivaa aikaa klinikalle? Tutustu myös suosittuihin eroahdistuksen hoidon etäkoulutuksiin.