HARRASTUSKOIRIEN
ohitusvalmennus

Torstaisin 4 kertaa

22.8, 5.9, 19,9 ja 3.10.2019 

Tampereella vaihtuvissa sijainneissa

Harjoittele ohitustaitoja ryhmässä muiden samantasoisten koirakoiden kanssa!

Harrastuskoirilla on paljon hyviä ominaisuuksia, joita kaivataan tehokkaassa harjoittelussa; ne ovat usein nopeita, sinnikkäitä ja keskittyneitä korkeassakin vireessä. Kentällä tarvitut ominaisuudet eivät välttämättä ole kuitenkaan parhaimmillaan arkisissa tilanteissa, kuten toisten koirien ohituksessa, jossa nopeat reaktiot ja korkea vire muuttuvat helposti hallitsemattomaksi käyttäytymiseksi, joka tapahtuu silmänräpäyksessä. Kääntöpuolena koira saattaa ohittaa mikromanageroituna sujuvasti, mutta ei rennosti. 

Harrastuskoirilla tavataan lukuisia erilaisia ohittamiseen liittyviä ongelmia, mutta tavallisissa arkiryhmissä harjoittelu saattaa tuntua turhauttavalta muiden ryhmäläisten harjoitellessa ohittamiseen tarvittavia pohjataitoja, joita harrastuskoirilla monesti jo on rutkasti. Harrastuskoirien oma ohitusvalmennus onkin suunnattu jo pohjataitoja omaaville koirille, jotka työskentelevät omistajansa kanssa mielellään. Vireen laskemiseen tarvittavia taitoja ei kuitenkaan tarvitse olla ennalta.

Tässä ryhmässä tarvittavat pohjataidot:

 

- Kontaktissa hyvin työskentelevä koira, joka tekee ohjaajansa kanssa mielellään.

- Ehdollistamisperiaatteen ymmärtäminen; äänimerkki (sekundääripalkkio) ja siitä seuraavat palkkiot (vähintään palkkioryhmästä teennäiset palkkiot, eli namit ja lelut)

- Perustaidot; istu, maahan, luoksetulo, kohdetyöskentelyn perusteet, nami- ja lelupalkkion käyttö
- Hihnassa käveleminen kohtuullisessa vireessä (ohitustilanteiden ulkopuolella)

Toimitathan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse koirastasi n. minuutin-kahden mittaisen treenivideon mistä tahansa harrastuslajistanne, jossa näkyy koiran sitoutuminen työskentelyyn. Video myös lenkiltä kotioloissa riittää, jos se sisältää jotakin yhtäjaksoista työskentelyä. Videon toimitus viimeistään viikkoa ilmoittautumislomakkeen jättämisen jälkeen. Saat sähköpostitse erillisen vahvistuksen, kun teidät hyväksytään kurssille.

Jopa  6 tuntia ohjattua harjoittelua

Tampereen ja Nokian
puistoalueet sekä toimitila Nokialla

200€/kurssi

Kouluttajan sähköpostituki, kurssin oma WhatsApp-ryhmä

© 2020 Jenny Jalonen