Koulutuksen yleisten ehtojen hyväksyminen

Yksityiskoulutukset
 

Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen ei sido osapuolia yksityiskoulutuksen aloittamiseen. Vasta tehty aikavaraus on peruutettava ajoissa. Peruutukset tehdään 48 tuntia ennen koulutuksen alkua. Muussa tapauksessa asiakkaalle lähetetään ensimmäisen tunnin lasku. Tämän tunnin saa kuitenkin käyttää myöhemmin kahden viikon kuluessa mikäli aika on peruutettu. Kun koulutusaika on jätetty kokonaan peruuttamatta, veloitetaan ensimmäisen tunnin lasku ilman korvausaikaa. Ethän peruuta sähköpostilla myöhemmin kuin kolme päivää ennen koulutuksen alkua, sillä tieto ei välttämättä kulje ajoissa. Kiiretapauksessa voit peruuttaa tekstiviestillä numeroon 05061119.

 

Kurssit ja muut ryhmäkoulutukset
 

Ryhmäkoulutusten ilmoittautumiset ovat yleensä sitovia. Tämä ja mahdolliset poikkeukset mainitaan ilmoittautumislomakkeessa. Koulutusmaksu veloitetaan peruutuksen sattuessa kokonaisuudessaan lukuunottamatta sairastapauksia hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Voit kuitenkin aina myydä koulutuksesi eteenpäin! 

Kouluttajan vastuu ja peruutukset

Työn luonteen vuoksi Kouluttaja Jenny Jalonen pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin. Peruutuksia tehdään vain hyvistä syistä kouluttajan harkinnan mukaisesti esimerkiksi sairastumisten tai haitallisten sääolosuhteiden kuten kovien pakkasten, helteiden, ukkosen tai rankkasateiden vuoksi. Kouluttajan työ on yksilöllistä, joten koulutusalalle tavallisen käytännön mukaisesti käytössä ei ole sijaiskouluttajaa. Harkinta perustuu pakollisten olosuhteiden lisäksi  kouluttajan arvion mukaan eläinsuojelainsäädäntöön. 

Kouluttaja ohjeistaa koiran omistajaa koiran kouluttamisessa. Kouluttajan vastuulla on eettisten koulutustapojen tunteminen ja opettaminen. Kouluttaja ei vastaa koulututuksen lopputuloksesta, joka kytkeytyy asiakkaan itsenäiseen työskentelyyn. Kouluttajan velvollisuuksiin tulee kieltäytyä kouluttamisesta, mikäli koiran terveydentila on epäselvä tai välitön hyvinvointi uhattuna. Näissä tapauksissa asiakkaalta laskutetaan koulutusaika, joka on jo kulutettu. Kouluttajalla on oikeus ja velvollisuus jättää koulutusprosessi kesken harkinnan mukaan ja harkinnan mukaan suositella jatkamaan toista kouluttajaa.

© 2018 Jenny Jalonen