Hyvinvointikartoitus

Hyvinvointi vaikuttaa kaikkeen. Yliopistotason koulutuksissa  ympäri maailman opetetaan kouluttajille, että kaiken ongelmakäyttäytymisen hoidon peruspilari on koiran hyvinvoinnista huolehtiminen. Koirien hyvinvointi kiinnostaa koiranomistajia yhä enemmän ja hyvä niin, sillä hyvinvointi on osa-alue, jossa on aina kehitettävää! Esimerkiksi yksilön persoonallisuus tai rotutyypilliset piirteet vaikuttavat koiran sopeutumiseen. On mahdollista, että hyvästä hoidosta huolimatta jotkin asiat arjessa voisivat olla koiran näkökulmasta sopivampia toisin järjestettynä. 

Kenelle kartoitus sopii?
Koiransa ongelmakäyttäytymisestä
kiinnostuneelle

Ilman vaikuttavien hyvinvointitekijöiden löytämistä voi olla mahdotonta parantaa useita erilaisista ongelmakäyttäytymisistä. Käyttäytymiselle altistavat tekijät voivat kuitenkin olla niin lähellä koiran omistajaa itseään, että niitä on vaikea löytää.

Koiransa
hyvinvoinnista
kiinnostuneelle

Koira voi olla tasapainoinen ja käyttäytymiseltään rauhallinen, vaikka sen hyvinvoinnista löytyisi kehitettävää. Hyvinvoinnin puutteet eivät välttämättä ole suuria, mutta voivat silti vaikuttaa koiraan. Koira voi olla yliaktiivinen, passiivinen - tai aivan normaali! 

Täytä tilauslomake tämän sivun alalaidassa. Saat vuorokauden kuluessa vastaussähköpostina linkin hyvinvointikartoitukseen, sekä salasanan. Saat kouluttajan vastauksen sekä laskun neljän vuorokauden kuluessa kyselyn täyttämisestä. Vastaus sisältää havaintoja antamiesi tietojen perusteella, sekä tarvittaessa lisäkysymyksiä. Hyvinvointianalyysiin kuuluu sähköpostikeskustelun jatkaminen koirasi tilanteesta 3 sähköpostin ajan. Huomaathan, että ongelmakäyttäytymisen kouluttaminen sähköpostin välityksellä ei kuitenkaan ole mahdollista, vaikka hyvinvointitekijöiden vaikutusta ongelmakäyttäytymiseen voidaan arvioida.

Tilaa hyvinvointianalyysi

© 2020 Jenny Jalonen