Ilmoittaudu ryhmään

VarauseHDOT

Kurssien ilmoittautumiset ovat sitovia. Voit aina kuitenkin itse myydä kurssipaikkasi eteenpäin! Jo maksettujen kurssien veloituksia ei palauteta. Kurssin lasku saapuu  noin kaksi viikkoa ennen ryhmän alkua.

 

Tapahtumiin voit ilmoittautua vain terveen tai tutkitun ja tarvittavaa hoitoa saavan eläimen kanssa. Myös sairauden arvioitu kantoaika lasketaan sairastamiseksi. Sairaaksi epäilty koira voidaan poistaa koulutuksesta eläinsuojelulainsäädäntöön vedoten jos omistaja ei ole halukas tutkimaan koiran kuntoa. Maksua ei palauteta.

Koiraa tai muita ihmisiä kohtaan asiattomasti käyttäytyvä henkilö voidaan poistaa kurssilta.  Koiran fyysinen rankaiseminen tai koiralle huutaminen ei ole sallittua. Näissä tapauksissa koulutusmaksua ei palauteta.

Kouluttaja Jenny Jalonen pidättää oikeuden kurssien aikataulujen kaikkiin muutoksiin mm. kouluttajan sairastumisen tai sääolosuhteiden vuoksi. Tällöin kaikille harjoittelijoille pyritään löytämään korvaava yhteisaika harjoitteluun. Järjestelyssä käytämme Doodle-kalenteripalvelua. Jos sopivaa yhteisaikaa ei löydetä kuukauden sisällä, harjoitus voidaan korvata yksityisohjauksin.

Yritys on perehtynyt uuteen EU:n laajuiseen tietosuoja-asetukseen. Täyttäessäsi ilmoittautumislomakkeen tietosi tallentuvat luotettavaan tietorekisteriin, josta tietoja ei koskaan luovuteta eteenpäin.

© 2020 Jenny Jalonen