Kouluttajakoulutus loka-joulukuu 2021:

 Eroahdistuksen ja yksinolo-ongelmien ratkaiseminen - TÄYNNÄ

Syventävää oppimista koirien yksinolo-ongelmien hoitotyöhön

2,5 kuukauden mittainen kouluttajakoulutus eroahdistuksen hoidosta kiinnostuneille kouluttajille on nyt lopultakin ilmoittautumiskunnossa.

Koirien yksinolo-ongelmien hoito on usein kouluttajien keskuudessa epävarmuutta aiheuttava aihe. Koulutuksen tavoitteena on tarjota kouluttajalle syvempi ymmärrys ja yhä konkreettisemmat työkalut sekä koulutusprotokollat yksinolo-ongelmien kouluttamiseen. Kurssilla on tavoitteena tehdä oppimista syventäviä tehtäviä, sekä työskennellä projektikoiran kanssa. Luennoille voi osallistua myös suorittamatta tehtäviä.

Kurssi toteutuu täydellisesti etäyhteydellä. Kurssi sisältää 5 ryhmäläisille yhteistä tapahtumaa, joiden välissä tehdään tehtäviä ja reflektoidutaan näistä kurssin ohjaajan (Jenny Jalonen) kanssa. Kurssin luentoja on 4, jonka lisäksi tapaamme kerran etänä käydäksemme läpi ryhmäläisten projektikoiria. Jokaisen tapahtuman kesto on 2-3 tuntia. Luennot ovat tiistaisin klo 11 n. joka toinen tiistai. Luennot ovat saatavilla aina myös tallenteena seuraavaan luentoon asti. Kurssiaikataulun löydät sivun alalaidasta.

Kurssilla hyvin menestyneet kouluttajat pääsevät 
Digital Dogsitterin suositeltavien kouluttajien listalle. Tämä edellyttää projektikoiran ja tehtävien tekemistä kiitettävästi kurssin aikana. Listalle osallistuminen ei ole pakollista.

Kurssisisältöön kuuluvat mm. eroahdistuksen ja yksinolo-ongelmien luonne ja saavutettu tutkimustieto,  käyttäytymisanalyyttinen ratkaisukeskeinen näkökulma ongelmien ratkaisuun mm. funktionaalisen analyysin muodossa, psykologian tieteenalan katsantokantoja koiran ja ihmisen ohjaamiseen sekä käytännön koulutusprotokollat ja prosessihallinta.

Kurssiaikataulu:

ti 12.10. klo 11 Luento 1/4

ti 26.10. klo 11 Luento 2/4

ti 9.11. klo 11 Luento 3/4

ti 23.11. klo 11 Luento 4/4

ti 14.12. klo 11 Projektikoiraesittelyt

Kurssihinta 585€.

Maksun voi suorittaa 1-3. erässä koulutuksen aikana.