Luennot ja tilauspalvelut

Nykykäyttäytymistieteelliseen tietoon perustuvat luennot ovat mielekäs tapa viettää erilaisia koiraharrastajien, kouluttajaopiskelijoiden ja muiden viiteryhmien tilaisuuksia.  Luentojen lisäksi toivottuja ovat kurssit, workshopit sekä yksittäiset koulutuspäivät esimerkiksi yhdistyksille. Tilaustyönä nämä kaikki ovat mahdollisia ympäri Suomen.

Tällä hetkellä suosituin sisältö on eroahdistusta ja sen hoitoa käsittelevä, kouluttajaopiskelijoille ja kouluttajille suunnattu Taitavaksi yksinoloprosessin kouluttajaksi luento/workshop-kokonaisuus. Tapahtuma voidaan toteuttaa toiveesta riippuen käytännönläheisempänä tai luentopohjaisempana kaiken kokoisille ryhmille. Myös koiranomistajille suunnattu kokonaisuus aiheesta on valmiiksi olemassa.

Myös koirien käyttäytymisen perusteisiin löytyy kolmen tunnin luentokokonaisuus, joka sopii kaiken tasoisille kuulijoille. Lisäksi valmiina on monia muita luento- ja workshop-vaihtoehtoja. Parhaiten tapahtumaasi sopivan kokonaisuuden saat, kun muokkaamme sitä tarpeidesi mukaan.

Laita toiveitasi ja tarjouspyyntö tapahtumasta sähköpostitse
kouluttaja.jenny.jalonen@gmail.com.