OHITUSKOULUTUKSEN
valmennusryhmä

Syksyn ryhmät ovat täynnä.

Tavoitteiden saavuttaminen on nyt
tehty helpommaksi kuin koskaan!Ohitusharjoittelun kanssa on helppo jäädä takkuamaan. Harjoittelu ei kuitenkaan ole ydinfysiikkaa vaan hyvää suunnittelutyötä ja hauskaa käytännön tekemistä, joka on helpompaa toteuttaa ohjatussa harjoittelussa. Ryhmäharjoittelu mahdollistaa edullisemman harjoitusmuodon sekä häiriökoirakot.

Valmennusryhmä tapaa peräkkäisinä viikkoina Tampereen tai Nokian puistoalueilla. Ryhmän tukena toimivat henkilökohtainen harjoitteluohjelma, kouluttajan etätuki sekä valmennusryhmän WhatsApp-ryhmä. Kurssilla hyödynnämme myös verkko-oppimisalustaa. 

Kurssilla hyödynnämme nykytieteellisiä koulutustekniikoita joka tarkoittaa palkkioiden käyttöä, tehokkaita harjoituksia, sopivaa teoriapohjaa soveltamiseen sekä erityisesti lukuisia laadukkaita toistoja.

Ryhmä sopii jokaiselle palkkioiden käytöstä kiinnostuneelle ja harjoitteluun sitoutuvalle koirakolle aikaisemmasta historiasta riippumatta. Niille jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet koulutukseen, on suosituksena yksi yksityistapaaminen ennen ryhmän alkua. Jos tarvitset lisäharjoittelua kurssin aikana yksityisohjauksen muodossa, osallistujat saavat ryhmän aikana yksityisohjaukset alennushintaan 50€/tunti.

Harjoittelemme mm. Kalevan ja Tampereen sekä Nokian keskustan puistoalueilla todellisissa ohitusympäristöissä. Kaikkiin harjoituspaikkoihin on hyvät julkiset liikenneyhteydet. 

Jopa 9 tuntia ohjattua
harjoittelua

Tampereen ja Nokian
puistoalueet

250€/kurssi
maksu 1-2 erässä

Kouluttajan sähköpostituki, kurssin oma WhatsApp-ryhmä

© 2020 Jenny Jalonen