ONGELMANRATKAISU

Ongelmakäyttäytymisen konsultointi yksityisohjauksena asiakkaan kotiympäristössä

Ongelmakäyttäytyminen on seurausta koirayksilön sopeutumisyrityksistä ympäristöönsä ja on aina jonkinlainen otos koiran kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Ongelmallinen käyttäytyminen on yleensä pitkäaikaista, jonka vuoksi omistajasta voi tuntua haastavalta ymmärtää mistä käyttäytyminen on saanut alkunsa. Yleisimpiä ongelmakäyttäytymisiä ovat hihnassa riehuminen, erilaiset haukkuongelmat, eroahdistus ja muut yksin olemisen ongelmat sekä aggressiivisuuden moninaiset muodot. Ongelmakoulutuksissa käytetään koiran luontaista oppimispsykologiaa ja lajityypillisiä tarpeita, hyödyntäen monipuolisesti nykykäyttäytymistieteellisen koulutuksen tekniikoita. Kansan kielellä tämän voisi sanoa niin, että koulutuksissa ei tarvita fyysisiä pakotteita, koiran paineistamista tai stressiä aiheuttavia menetelmiä. Laadukkaan koulutustyön pilareita ovat tiede, asiantuntijuus ja käytännön mekaaninen koulutusosaaminen. Ongelmakäyttäytymisen kouluttaminen vaatii koiran omistajilta sitoutumista lähes päivittäiseen, pitkäjänteiseen  harjoitteluun. 

Ensimmäisen tapaamisen kesto on yleensä 1-2 tuntia, jonka jälkeen jatketaan koulutusta tarpeen mukaan tunnin jaksoissa. Tapaamisilla kouluttaja konsultoi tulevien koulutusharjoitusten toteuttamisessa, jonka jälkeen omistajat jatkavat itsenäisesti harjoitusten tekemistä seuraavaan koulutustapaamiseen asti.

Tampere ja lähialueet

Kotikäynti, 1 tunti    85€
Kotikäynti, 2 tuntia    160€

Kouluttaja

Nina Laiho

Eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittanut Nina Laiho on tehnyt jo useita tuloksellisia vuosia töitä hevosten ongelmakäyttäytymisen ratkaisun parissa, ja lähivuosina työskennellyt enenevissä määrin koirien ongelmakäyttäytymisen hoidon parissa.

 

Nina suorittaa tällä hetkellä eläintenkouluttajan erikoisammattitutkintoa Jennyn toimiessa hänen opintojensa mentorina. Nina ottaa vastaan omia asiakkaitaan Jennyn  toimiessa tarvittaessa koulutuksen taustatukena. 

Voit varata ajan myös

Turussa kouluttavalle Ninalle!
 

© 2020 Jenny Jalonen