ONGELMANRATKAISU

Ongelmakäyttäytymisen konsultointi yksityisohjauksena asiakkaan kotiympäristössä

Ongelmakäyttäytyminen on seurausta koirayksilön sopeutumisyrityksistä ympäristöönsä ja on aina jonkinlainen otos koiran kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Ongelmallinen käyttäytyminen on yleensä pitkäaikaista, jonka vuoksi omistajasta voi tuntua haastavalta ymmärtää mistä käyttäytyminen on saanut alkunsa. Yleisimpiä ongelmakäyttäytymisiä ovat hihnassa riehuminen, erilaiset haukkuongelmat, eroahdistus ja muut yksin olemisen ongelmat sekä aggressiivisuuden moninaiset muodot. Ongelmakoulutuksissa käytetään koiran luontaista oppimispsykologiaa ja lajityypillisiä tarpeita, hyödyntäen monipuolisesti nykykäyttäytymistieteellisen koulutuksen tekniikoita. Kansan kielellä tämän voisi sanoa niin, että koulutuksissa ei tarvita fyysisiä pakotteita, koiran paineistamista tai stressiä aiheuttavia menetelmiä. Laadukkaan koulutustyön pilareita ovat tiede, asiantuntijuus ja käytännön mekaaninen koulutusosaaminen. Ongelmakäyttäytymisen kouluttaminen vaatii koiran omistajilta sitoutumista lähes päivittäiseen, pitkäjänteiseen  harjoitteluun. 

Ensimmäisen tapaamisen kesto on yleensä 1-1,5 tuntia toiveesta riippuen, jonka jälkeen jatketaan koulutusta tarpeen mukaan tunnin jaksoissa. Tapaamisilla kouluttaja konsultoi tulevien koulutusharjoitusten toteuttamisessa, jonka jälkeen omistajat jatkavat itsenäisesti harjoitusten tekemistä seuraavaan koulutustapaamiseen asti.

Tampere ja lähialueet

Ensitapaaminen 1,5 tuntia  165€
Koulutustapaaminen    90€

 Koulutusta jatketaan ensitapaamisen jälkeen yksittäisillä tunnin tapaamisilla tarpeen mukaan. Ensitapaaminen sisältää koiran ensimmäisen harjoitusvaiheen kirjallisen koulutusmateriaalin, sekä tarvittaessa potilaskertomuksen.

Koti- ja etätapaamispaikat ovat täynnä.

Tällä hetkellä voit osallistua koulutuksiin lauantaisin

Tampereen Eläinystäväsi lääkärissä.