top of page
ONGELMANRATKAISU

Ongelmakäyttäytymisen konsultointi yksityisohjauksena asiakkaan kotiympäristössä

Ongelmakäyttäytyminen on seurausta koirayksilön sopeutumisyrityksistä ympäristöönsä.  Ongelmallinen käyttäytyminen on yleensä pitkäaikaista, jonka vuoksi omistajasta voi tuntua haastavalta ymmärtää mistä käyttäytyminen on saanut alkunsa. Yleisimpiä ongelmakäyttäytymisiä ovat ohitusongelmat ja hihnakävely, erilaiset haukkuongelmat, eroahdistus ja muut yksin olemisen ongelmat sekä aggressiivisuuden erilaiset muodot. Ongelmakoulutuksissa hyödynnetään käyttäytymistieteellisiä koulutustekniikoita ja hyvinvoinnin vaikutuksia. Kansan kielellä tämän voisi sanoa niin, että koulutuksissa ei tarvita fyysisiä pakotteita, koiran paineistamista tai stressiä aiheuttavia menetelmiä. Laadukkaan koulutustyön pilareita ovat tiede, asiantuntijuus ja käytännön mekaaninen koulutusosaaminen. Ongelmakäyttäytymisen kouluttaminen vaatii koiran omistajilta sitoutumista lähes päivittäiseen, pitkäjänteiseen  harjoitteluun. 

Ensimmäisen tapaamisen kesto on yleensä 1-1,5 tuntia toiveesta riippuen, jonka jälkeen jatketaan koulutusta tarpeen mukaan tunnin jaksoissa. Tapaamisilla kouluttaja konsultoi tulevien koulutusharjoitusten toteuttamisessa, jonka jälkeen omistajat jatkavat itsenäisesti harjoitusten tekemistä seuraavaan koulutustapaamiseen asti.

Tampere ja lähialueet

Ensitapaaminen 1,5 tuntia  160€
Koulutustapaaminen    95€

 Koulutusta jatketaan ensitapaamisen jälkeen yksittäisillä tunnin tapaamisilla tarpeen mukaan. Ensitapaaminen sisältää koiran ensimmäisen harjoitusvaiheen kirjallisen koulutusmateriaalin, sekä tarvittaessa potilaskertomuksen.

Asiakaspaikat ovat täynnä.

Uusia asiakaspaikkoja kotitapaamisille ei

ole toistaiseksi vapautumassa.

Tutustu mahdollisuuksiisi osallistua etäkoulutukseen.

bottom of page