PENTUKOULUTUS

Toteuta laadukasta kasvatustyötä valitsemassasi ympäristössä.

Nykytiedon mukaan koiranpentu saa parhaat eväät elämäänsä aloittamalla koulutuksen jo vasta muutaman viikon ikäisenä. Pieni koiraystävä on oppinut pentulaatikossa mm. käyttämään tassujaan, leikkimään toisten pentujen kanssa ja hakemaan sosiaalista kontaktia, mutta kaikki pentulaatikossa opittu ei ole toivottua arkielämässä ja tie yhteiskuntakelpoisuuteen on monin muinkin tavoin vasta alkamassa. Pentukoulutuksessa katsomme pennun tulevaa elämää ongelmakäyttäytymisen ennaltaehkäisyn, arkitaitojen ja tehokkaan koulutuksen näkökulmasta. Pentukoulutus on mahdollista soveltaa myös kasvattajan tarpeisiin, jotta pennut saavat mahdollisimman hyvät eväät tulevaan elämään jo varhaisimpana koulutuskautena. Esimerkiksi erillisyyttä lajikumppaneista ja ihmisistä on tutkimusten mukaan hyvä harjoitella sopivissa erissä jo vain muutaman viikon ikäisenä, joka on monelle koiralle tärkeä ikävaihe yksin olemisen ja monen muun taidon opetteluun. Pentukoulutus on tarkoitettu alle 6kk ikäisille pennuille.

Tampere ja lähialueet

Kotikäynti, 1 tunti    85€

Kotikäynti, 2 tuntia    160
 

Kouluttaja

Nina Laiho

Eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittanut Nina Laiho on tehnyt jo useita tuloksellisia vuosia töitä hevosten ongelmakäyttäytymisen ratkaisun parissa, ja lähivuosina työskennellyt enenevissä määrin koirien ongelmakäyttäytymisen hoidon parissa.

 

Nina suorittaa tällä hetkellä eläintenkouluttajan erikoisammattitutkintoa Jennyn toimiessa hänen opintojensa mentorina. Nina ottaa vastaan omia asiakkaitaan Jennyn  toimiessa tarvittaessa koulutuksen taustatukena. 

Voit varata ajan myös

Turussa kouluttavalle Ninalle!

 

© 2020 Jenny Jalonen