PENTUJEN TEHORYHMÄ

Maanantaisin 12.8-9.9.19

 klo 17-18

5 ryhmätapaamista, 2 yksityistapaamista

Toteuta laadukasta kasvatustyötä.

 

Tehokas pentukurssi sisältää mm. yksityiskoulutuksen, eläinlääkäriasemalla käsittelyyn tutustumisen sekä koirahierojan lihashuoltoon ja liikuntaan opastavan ryhmätapaamisen.

Nykytiedon mukaan koiranpentu saa parhaat eväät elämäänsä aloittamalla koulutuksen jo vasta muutaman viikon ikäisenä. Pieni koiraystävä on oppinut pentulaatikossa mm. käyttämään tassujaan, leikkimään toisten pentujen kanssa ja hakemaan sosiaalista kontaktia, mutta kaikki pentulaatikossa opittu ei ole toivottua arkielämässä ja tie yhteiskuntakelpoisuuteen on monin muinkin tavoin vasta alkamassa. Pentukoulutuksessa katsomme pennun tulevaa elämää ongelmakäyttäytymisen ennaltaehkäisyn, arkitaitojen ja tehokkaan koulutuksen näkökulmasta. Pentukoulutus on mahdollista soveltaa myös kasvattajan tarpeisiin, jotta pennut saavat mahdollisimman hyvät eväät tulevaan elämään jo varhaisimpana koulutuskautena. Esimerkiksi erillisyyttä lajikumppaneista ja ihmisistä on tutkimusten mukaan hyvä harjoitella sopivissa erissä jo vain muutaman viikon ikäisenä, joka on monelle koiralle tärkeä ikävaihe yksin olemisen ja monen muun taidon opetteluun.

 

Erilaisten arjen taitojen lisäksi kurssilla tapaamme koirahierojan, joka opastaa pentujen liikunnan ja lihashuollon suunnittelussa, jonka lisäksi kurssiin kuuluu yksi yksityistapaaminen, jonka voi halutessaan tehdä esimerkiksi kouluttajan kanssa Eläinystäväsi lääkärin tiloissa, joissa on hyvä mahdollisuus harjoitella käsittelytoimenpiteitä ja eläinlääkärissä vierailemista.  Harjoittelua toteutetaan sekä sisätiloissa, että monipuolisesti eri ympäristöissä, joten autoilun mahdollisuus on osallistumisen kannalta olennaista.

Ryhmä sopii kaikille korkeintaan 6 kk:n ikäisille pennuille.

Harjoittelu 1,5 tunnin
jaksoissa

Kouluttajan

sähköpostituki

270€/kurssi

maksu 1. tai  2. erässä

kurssin aikana

Tampere ja sen lähialueet

© 2020 Jenny Jalonen