Dog paws with a spot in the form of heart and human hand close up, top view.jpg

Koulutukset
Eläinystäväsi Lääkärissä

Eläinlääkäripelkoon, käsittelyongelmiin ja eroahdistuksen hoitoon suunnatut koulutukset lauantaisin eläinlääkäriasemalla Tampereen Raholassa, os. kornetinkatu 6.

dog-2449668_1920.jpg

Pentukoulutukset

Palvelu pennuille, jotka eivät pelkää lääkäriä. Eläinlääkärin tapaaminen on osa koiran sosiaalistamista. Hyvä kasvatustyö ehkäisee käyttäytymisen ongelmia ja parantaa hyvinvointia, joka näkyy koko koiran loppuelämän ajan. Voit varata yksittäisiä tunteja tai ostaa verraten edullisen pentupaketin alle 6kk ikäiselle pennulle. 

elainystavasilaakari22.jpg

Käsittelyongelmat

Haastavan käyttäytymisen kanssa ei tarvitse elää. Kun omistajan tai eläinlääkärin käsittely jo ahdistaa, tarvitaan ongelmanratkaisun työkaluja. Ongelmakoulutus sopii kaiken ikäisille pelokkaille, ahdistuneille ja käsittelyaggressiivisille koirille. Voit varata yksittäisen tapaamisen, tai neljän kerran koulutuspaketin.

small Jack Russell Terrier dog sits alon

Eroahdistusklinikka

Yksinolo-ongelmien ratkaiseminen vaatii pitkäjänteistä sitoutumista, mutta on laadukkaan koulutuksen avulla aina mahdollista. Ensitapaamisella pääset tutustumaan kouluttajan kanssa koirasi tilanteeseen, koulutuksen edellytyksiin ja aloittamaan koulutussuunnitelman ensimmäisen vaiheen.

 

Koulutuspalvelut

 

Yhteistyössä

cropped-EYL_logo_vaaka-1180x208.png

Kouluttajan ja eläinlääkärin yhteistyötä käsittelyongelmien vähentämiseksi.

Yhteystiedot

Jos eläinlääkäriaseman koulutus ei tunnu sopivalta, voit ottaa yhteyttä kouluttajaan kotikäynnin tai etätapaamisen järjestelemiseksi. Ota yhteyttä sähköpostitse tai täytä ilmoittautumislomake.