Vet Stress-

koulutukset eläinlääkärissä

Monien koirien hoitotoimenpiteet sekä kotona, että lääkärissä ovat olleet turhaan stressaavia jo pitkään.
Käsittelykoulutuksella koiran hoitaminen voidaan tehdä helpommaksi kaikille

- siksi olemme mahdollistaneet koulutuspalvelut myös eläinlääkärissä.

Koulutustarjontaan kuuluu vuoden 2020 lopusta myös eroahdistusklinikka!

Eläinlääkärin ei tarvitse ahdistaa

Hoitotoimenpiteet voivat olla myös helppoja, mukavia ja stressittömiä
 

Kenelle palvelu sopii?

Cute medium size mixed breed dog with ye

Jokainen koiranomistaja hyötyy käsittelyyn liittyvästä koulutuspalvelusta.
 

Erityisesti palvelusta on hyötyä silloin kun... 

Koira ei anna omistajan tai eläinlääkärin käsitellä

Koira kokee stressiä ja ahdistuneisuutta käsittelyn yhteydessä

Koiran hoitaminen edellyttää koiran käyttäytymisen vuoksi  rauhoitusta tai kuonokoppaa

Teet pennun laadukasta kasvatustyötä

Haluat oppia tukemaan koiraasi hoitotilanteessa lääkärissä sekä arkielämässä

Haluat ennaltaehkäistä koirasi käsittelyyn liittyviä  käyttäytymisen ongelmia

Koiralla on monipuolisia käyttäytymisen ongelmia, joista yksi on hoitotoimenpiteet

Koirallasi on ongelmia yksin kotona olemisen kanssa

 

Yhteistyötä hyvinvoinnin edistämiseksi

Käsittelytoimenpiteet voivat tuntua lemmikkieläimille ja niiden omistajille stressaavilta. Eläinlääkäriasemalla harjoitteleminen kouluttajan tuella mahdollistaa stressin ja pelon hoitamisen sekä ennaltaehkäisevästi jo pentuiällä toimenpiteisiin opettamisen. Koulutustyötä varten olemme kouluttajan ja eläinlääkäreiden yhteistyönä suunnitelleet kattavan työkalupakin erilaisia harjoituksia, joita asiakkaat ovat tervetulleita harjoittelemaan kouluttajan opastuksella eläinlääkäriaseman tiloissa. Tavoitteenamme on koulutuksen avulla tuoda esiin ihmisen ja koiran välisen suhteen vahvuudet, sekä hyödyntää nykytieteellisten koulutustekniikoiden tuloksia käyttäytymisterapian tukena. 

Tampereen Raholassa sijaitseva Eläinystäväsi Lääkäri on Kouluttaja Jenny Jalosen suunnitteleman Vet Stress-projektin fyysinen tukikohta. Yhteistyö on kouluttajalle ja eläinlääkäriasemalle luonnollinen vaihtoehto, kun yhteisenä päämääränä on parantaa käsittelystä ahdistuvien koirien hyvinvointia. Nykytieteelliset koulutustemenetelmät taitava kouluttaja ja eläinlääkärityön asiantuntijat pystyvät yhdessä ylläpitämään palvelua, joka huomioi kaikki koiran arjen kannalta oleelliset hoitotoimenpiteet.  Eläinystäväsi Lääkäri huolehtii potilaiden lääketieteellisestä hoidosta Kouluttaja Jenny Jalosen keskittyessä hoitotoimenpiteiden kouluttamiseen yksityisohjauksena lääkäriaseman vastaanottohuoneissa. Yhteistyö käsittää myös aiheeseen liittyviä luentoja sekä molemminpuolista konsultaatiota. Eläinystäväsi Lääkärin henkilökunnalle on järjestetty erityinen koulutus työskennellä tarvittaessa asiakkaan käyttäessä koulutuksessa luotuja työkaluja.

Viestiliikenteen sujuvoittamiseksi Eläinystäväsi Lääkäri ei varaa aikoja kouluttajalle tai vastaa tiedusteluihin koskien koulutuspalveluita, joten olethan yhteydessä suoraan kouluttajaan ajan varaamiseksi tai käytä sähköistä ajanvarausta. Varaa aikasi jo hyvissä ajoin ennen eläinlääkärin tarvetta, sillä laadukas koulutustyö tapahtuu ennen varsinaisia lääkärin vastaanottokäyntejä.

cropped-EYL_logo_vaaka-1180x208.png
Kouluttaja Jenny Jalonen (2).png
Veterinarian with Dog

Peruskoulutukset

Tapaa kouluttajaa ylläpitääksesi koirasi eläinlääkäritaitoja. Säännöllinen eläinlääkärissä vieraileminen hauskan puuhan parissa auttaa koiraasi suhtautumaan eläinlääkäriasemaan positiivisin odotuksin!

Happy Pup

Pentupaketti

Hyvä kasvatustyö ehkäisee käyttäytymisen ongelmia ja parantaa hyvinvointia, joka näkyy koko koiran loppuelämän ajan. Pennun neljän tapaamiskerran pakettiin kuuluu 3kpl puolen tunnin tapaamiskertaa ja yksi 45 minuutin aloituskerta. Jos aloitat pentupaketin, varaa ensimmäiseksi yksi 45 minuutin pentutapaaminen. Palvelu sopii alle 9kk ikäiselle pennulle.

Pentukoulutukset

Palvelu pennuille, jotka eivät pelkää lääkäriä. Hyvä kasvatustyö ehkäisee käyttäytymisen ongelmia ja parantaa hyvinvointia, joka näkyy koko koiran loppuelämän ajan. Voit varata yksittäisiä tunteja tai ostaa verraten edullisen pentupaketin alle 9kk ikäiselle pennulle. 

Käsittelypaketti

Haastavan käyttäytymisen kanssa ei tarvitse elää. Kun käsittely jo pelottaa tai ahdistaa, tarvitaan ongelmanratkaisun työkaluja. Varaa yksittäinen tunti käyttäytymisen kartoittamiseksi. Tämä palvelu sopii kaiken ikäisille pelokkaille, ahdistuneille ja käsittelyaggressiivisille koirille.

At the Vet

Käsittelyongelmat

Haastavan käyttäytymisen kanssa ei tarvitse elää. Kun käsittely jo pelottaa tai ahdistaa, tarvitaan ongelmanratkaisun työkaluja. Varaa yksittäinen tunti käyttäytymisen kartoittamiseksi. Tämä palvelu sopii kaiken ikäisille pelokkaille, ahdistuneille ja käsittelyaggressiivisille koirille.

small Jack Russell Terrier dog sits alon

Eroahdistusklinikka

Kouluttaja Jenny Jalonen on perehtynyt erityisesti koirien yksinolo-ongelmiin ja eroahdistukseen. Lauantaisin eläinlääkäriasemalla onkin myös eroahdistusklinikan vastaanotto. Varaa ensimmäiseksi 1,5 tunnin aloitustapaaminen. Ensimmäisen kerran jälkeen työskennellään 50 minuutin jaksoissa. Ensimmäisen,1,5 tunnin mittaisen tapaamisen hinta 145€.

 

Koulutuspalvelut

Käsittelykoulutukseen ja lääkärikäynneistä koituvaan stressiin, sekä eroahdistuksen hoitoon liittyvät koulutuspalvelut toteutetaan

Eläinystäväsi Lääkärin hoitohuoneissa Tamperen Raholassa os. Kornetinkatu 6 tai tarvittaessa asiakkaan kotona.

Jos et varaa aikaa kalenterista, tavoitat kouluttajan myös sähköpostista kouluttaja.jenny.jalonen@gmail.com.
Eläinystäväsi Lääkäri ei hoida koulutuspalveluiden ajanvarauksia tai tiedusteluja. 

 
 

Ota yhteyttä

Voit olla yhteydessä kouluttajaan tai varata ajan suoraan ajanvarauskalenterista.