Vet Stress

koulutukset eläinlääkärissä

Monien koirien hoitotoimenpiteet sekä kotona, että lääkärissä ovat olleet turhaan stressaavia jo pitkään.
Käsittelykoulutuksella koiran hoitaminen voidaan tehdä helpommaksi kaikille

- siksi kehitimme Vet Stress-yhteistyöprojektin koulutuspalveluineen.

Eläinlääkäriaseman koulutukset jatkuvat
covid-19 epidemian vuoksi syksyllä 2020.

Jos kaipaat apua käsittelyongelmiin kotona, tutustu kotikäynteihin.
 

Eläinlääkärin ei tarvitse ahdistaa

Hoitotoimenpiteet voivat olla myös helppoja, mukavia ja stressittömiä
 

Kenelle palvelu sopii?

Jokainen koiranomistaja hyötyy käsittelyyn liittyvästä koulutuspalvelusta.
 

Erityisesti palvelusta on hyötyä silloin kun... 

Koira ei anna omistajan tai eläinlääkärin käsitellä

Koira kokee stressiä ja ahdistuneisuutta käsittelyn yhteydessä

Koiran hoitaminen edellyttää koiran käyttäytymisen vuoksi  rauhoitusta tai kuonokoppaa

Teet pennun laadukasta kasvatustyötä

Haluat oppia tukemaan koiraasi hoitotilanteessa lääkärissä sekä arkielämässä

Haluat ennaltaehkäistä koirasi käsittelyyn liittyviä  käyttäytymisen ongelmia

Koulutat näyttelykoiraa tuomarin käsittelyyn ja karvan hoitoon ennen näyttelyä

Koiralla on monipuolisia käyttäytymisen ongelmia, joista yksi on hoitotoimenpiteet

 

Yhteistyötä hyvinvoinnin edistämiseksi

Käsittelytoimenpiteet voivat tuntua lemmikkieläimille ja niiden omistajille stressaavilta. Eläinlääkäriasemalla harjoitteleminen kouluttajan tuella mahdollistaa stressin ja pelon hoitamisen sekä ennaltaehkäisevästi jo pentuiällä toimenpiteisiin opettamisen. Koulutustyötä varten olemme suunnitelleet kattavan työkalupakin erilaisia harjoituksia, joita asiakkaat ovat tervetulleita harjoittelemaan kouluttajan opastuksella eläinlääkäriaseman tiloissa. Tavoitteenamme on koulutuksen avulla tuoda esiin ihmisen ja koiran välisen suhteen vahvuudet, sekä hyödyntää nykytieteellisten koulutustekniikoiden tuloksia käyttäytymisterapian tukena. 

Tampereen Raholassa sijaitseva Eläinystäväsi Lääkäri on Kouluttaja Jenny Jalosen suunnitteleman Vet Stress-projektin fyysinen tukikohta. Yhteistyö on kouluttajalle ja eläinlääkäriasemalle luonnollinen vaihtoehto, kun yhteisenä päämääränä on parantaa käsittelystä ahdistuvien koirien hyvinvointia. Nykytieteelliset koulutustemenetelmät taitava kouluttaja ja eläinlääkärityön asiantuntijat pystyvät yhdessä ylläpitämään palvelua, joka huomioi kaikki koiran arjen kannalta oleelliset hoitotoimenpiteet.  Eläinystäväsi Lääkäri huolehtii potilaiden lääketieteellisestä hoidosta Kouluttaja Jenny Jalosen keskittyessä hoitotoimenpiteiden kouluttamiseen yksityisohjauksena lääkäriaseman vastaanottohuoneissa. Yhteistyö käsittää myös aiheeseen liittyviä luentoja sekä molemminpuolista konsultaatiota. Eläinystäväsi Lääkärin henkilökunnalle on järjestetty erityinen koulutus työskennellä tarvittaessa asiakkaan käyttäessä koulutuksessa luotuja työkaluja.

Viestiliikenteen sujuvoittamiseksi Eläinystäväsi Lääkäri ei varaa aikoja kouluttajalle tai vastaa tiedusteluihin koskien koulutuspalveluita, joten olethan yhteydessä suoraan kouluttajaan ajan varaamiseksi tai käytä sähköistä ajanvarausta. Varaa aikasi jo hyvissä ajoin ennen eläinlääkärin tarvetta, sillä laadukas koulutustyö tapahtuu ennen varsinaisia lääkärin vastaanottokäyntejä.

cropped-EYL_logo_vaaka-1180x208.png

Perustunnit

Tapaa kouluttajaa peruskäsittelyyn totuttamiseksi tai jo opeteltujen taitojen ylläpitämiseksi tunnin tai puolen tunnin jaksoissa. Palvelu sopii aikuisille koirille, jotka antavat jo hoitaa. Tämä palvelu ei sovi ongelmakäyttäytymisen hoitoon.

Hinta:

65€

Pentupaketti

Hyvä kasvatustyö ehkäisee käyttäytymisen ongelmia ja parantaa hyvinvointia, joka näkyy koko koiran loppuelämän ajan. Pennun neljän tapaamiskerran pakettiin kuuluu 3kpl puolen tunnin tapaamiskertaa, yksi tunnin aloituskerta sekä eläinlääkärin kuukausittainen aloitusluento. Jos aloitat pentupaketin, varaa ensimmäiseksi yksi tunnin pentutapaaminen. Palvelu sopii alle 6kk ikäiselle pennulle.

Hinta:

140€

Pentutunnit

Palvelu pennuille, jotka eivät pelkää lääkäriä. Hyvä kasvatustyö ehkäisee käyttäytymisen ongelmia ja parantaa hyvinvointia, joka näkyy koko koiran loppuelämän ajan. Voit varata yksittäisiä tunteja tai ostaa verraten edullisen pentupaketin alle 6kk ikäiselle pennulle.

Hinta:

60€ tai paketti

Käsittelyn
ongelmapaketti

Haastavan käyttäytymisen kanssa ei tarvitse elää. Kun käsittely jo pelottaa tai ahdistaa, tarvitaan ongelmanratkaisun työkaluja. Varaa yksittäinen tunti käyttäytymisen kartoittamiseksi. Tämä palvelu sopii kaiken ikäisille pelokkaille, ahdistuneille ja käsittelyaggressiivisille koirille.

Paketti sisältää neljä tunnin tapaamista.

 

Hinta:

280€

Käsittelyn
ongelmanratkaisu

Haastavan käyttäytymisen kanssa ei tarvitse elää. Kun käsittely jo pelottaa tai ahdistaa, tarvitaan ongelmanratkaisun työkaluja. Varaa yksittäinen tunti käyttäytymisen kartoittamiseksi. Tämä palvelu sopii kaiken ikäisille pelokkaille, ahdistuneille ja käsittelyaggressiivisille koirille.

Hinta:

78€

Muut ongelmat

Kaikki Jenny Jalosen ongelmakoulutukset ovat nyt saatavilla myös lääkäriasemalla!

 

Yleisimpiä ongelmakäyttäytymisiä ovat hihnassa riehuminen, erilaiset haukkuongelmat, eroahdistus ja muut yksin olemisen ongelmat sekä aggressiivisuus.
 

Hinta:

280€

Vet Stress-koulutuspalvelut

Käsittelykoulutukseen ja lääkärikäynneistä koituvaan stressiin liittyvät koulutuspalvelut toteutetaan

Eläinystäväsi Lääkärin hoitohuoneissa Tamperen Raholassa os. Kornetinkatu 6 tai tarvittaessa asiakkaan kotona.

Jos et varaa aikaa kalenterista, tavoitat kouluttajan myös sähköpostista kouluttaja.jenny.jalonen@gmail.com.
Eläinystäväsi Lääkäri ei hoida koulutuspalveluiden ajanvarauksia tai tiedusteluja. 

 
 

Ota yhteyttä

Ajanvaraukset ovat tauolla covid-19 epidemian ajan. Jos kaipaat apua käsittelyongelmiin kotona, tutustu  kotikäynteihin.

Työkiireiden vuoksi yhteydenottoja toivotaan ensisijaisesti sähköpostitse.

 

+3585061119

© 2020 Jenny Jalonen