TAITAVAKSI YKSIN OLIJAKSI
-RYHMÄ TAMPEREELLA

Kurssin aikataulu suunnitteilla

Eroahdistus ja muut yksin olemisen ongelmat muodostuvat helposti rennon arjen esteiksi ja itsenäisellä harjoittelulla ilman tarkempaa käyttäytymisen analyysia voi olla erittäin haastavaa päästä toivottuun lopputulokseen. Tämän ryhmän tarkoitus on ratkaista yksin olemiseen liittyviä ongelmia kombinaatiolla yksityisohjausta, ryhmäharjoittelua ja kokonaisvaltaista prosessin seurantaa. Harjoittelu ryhmässä on mielekästä ja tuloksellista. Tehokkaiden koulutusharjoitusten, seurannan ja tarkan analyysin kautta lopputuloksiin pääseminen helpottuu huomattavasti. 

Osallistuminen sisältää kaksi yksityistapaamista asiakkaan kotona, sekä viisi ryhmätapaamiskertaa. Tapaamiskerroilla valitsemme kotiin sopivat harjoitukset ja harjoittelemme ryhmänä erilaisia tukevia harjoitteita. Käyttäytymistieteen näkökulmasta ongelmakäyttäytyminen on koiran yritys sopeutua elinympäristöönsä, joten hyvinvointinäkökulma on myös erittäin tärkeä osa kurssin sisältöä. 

Ryhmän tapaamispaikka on vaihtuva tunnin aiheen mukaan. Harjoittelemme mm. puistoalueilla ja parkkipaikoilla. Yksityistapaamiset pidetään asiakkaan kotona, ellei toisin sovita. Kaikkien tapaamisten kesto 1-1,5 tuntia.

Ryhmä sopii kaikille koirille, jotka pystyvät kohtuullisella etäisyydellä ryhmätyöskentelyyn toisten koirien kanssa.

Jopa 10 tuntia ohjattua harjoittelua

Kouluttajan

sähköpostituki ja kurssilaisten oma WhatsApp-ryhmä

Hintatiedot varmistuvat myöhemmin.