Yksityiskoulutuksen
varaus- ja peruutusehdot

Asiakkaan vastuu
 

Tehty aikavaraus sekä kotikäynneissä että eläinlääkäriasemalla on peruutettava ajoissa sairastapauksia lukuunottamatta. Peruutukset tehdään viimeistään 48 tuntia ennen koulutuksen alkua. Muussa tapauksessa asiakkaalle lähetetään ensimmäisen tunnin lasku. Ethän peruuta sähköpostilla myöhemmin kuin kolme päivää ennen koulutuksen alkua, sillä tieto ei välttämättä kulje ajoissa. Kiiretapauksessa voit peruuttaa tekstiviestillä numeroon 05061119.

Kouluttajan vastuu ja peruutukset

Työn luonteen vuoksi Kouluttaja Jenny Jalonen pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin. Peruutuksia tehdään vain hyvistä syistä kouluttajan harkinnan mukaisesti esimerkiksi sairastumisten tai haitallisten sääolosuhteiden kuten kovien pakkasten, helteiden, ukkosen tai rankkasateiden vuoksi. Kouluttajan työ on yksilöllistä, joten koulutusalalle tavallisen käytännön mukaisesti käytössä ei ole sijaiskouluttajaa. Harkinta perustuu pakollisten olosuhteiden lisäksi  kouluttajan arvion mukaan eläinsuojelulainsäädäntöön. 

Kouluttaja ohjeistaa koiran omistajaa koiran kouluttamisessa. Kouluttajan vastuulla on eettisten koulutustapojen tunteminen ja opettaminen. Kouluttaja ei vastaa koulututuksen lopputuloksesta, joka kytkeytyy asiakkaan itsenäiseen työskentelyyn. Kouluttajan velvollisuuksiin tulee kieltäytyä kouluttamisesta, mikäli koiran terveydentila on epäselvä tai välitön hyvinvointi uhattuna. Näissä tapauksissa asiakkaalta laskutetaan koulutusaika, joka on jo kulutettu. Vähimmäisveloitus on 1 tunti. Kouluttajalla on oikeus ja velvollisuus tarvittaessa ohjata asiakas toiselle kouluttajalle. Kouluttaja voi jättää koulutusprosessin kesken harkinnan mukaan ja tarvittaessa suositella jatkamaan toista kouluttajaa.

© 2020 Jenny Jalonen