Yksityiskoulutuksen
varaus- ja peruutusehdot

Asiakkaan peruutusvastuu

Kotikäyntien veloituksettomat peruutukset tulee tehdä viikkoa ennen koulutuksen alkua. Myöhäisen sairastapauksen sattuessa tapaaminen maksetaan laskulla suunnitellun tapaamisajankohdan jälkeen. Tapaaminen on kuitenkin käytettävissä 2 kuukautta suunnitellusta tapaamisajankohdasta jonakin kouluttajalla vapaana olevista ajankohdista.

Eläinlääkäriasemalla  on koulutusten suosion vuoksi käytössä peruutukseton ajanvarauspolitiikka.  Sairastapauksen sattuessa tapaaminen maksetaan laskulla suunnitellun tapaamisajankohdan jälkeen. Tapaaminen on kuitenkin käytettävissä 2 kuukautta suunnitellusta tapaamisajankohdasta jonakin kouluttajalla vapaana olevista ajankohdista.

 

Etäkoulutuksissa on koulutusten suosion vuoksi käytössä peruutukseton politiikka, sillä erityisesti eroahdistuskoulutuksissa koulutuksen säännöllisyys on tärkeää ja asiakaspaikat haluttuja, jonka vuoksi peruutukset ovat pois koulutuksen kehityksestä ja muilta asiakkailta. Sairastapauksen sattuessa tapaaminen maksetaan laskulla suunnitellun tapaamisajankohdan jälkeen. Tapaaminen on kuitenkin käytettävissä 2 kuukautta suunnitellusta tapaamisajankohdasta jonakin kouluttajalla vapaana olevista ajankohdista.

Kiiretapauksessa voit peruuttaa tekstiviestillä numeroon 05061119.

Kouluttajan vastuut

Työn luonteen vuoksi pidätämme oikeuden kaikkiin aikataulumuutoksiin. Peruutuksia tehdään vain hyvistä syistä kouluttajan harkinnan mukaisesti esimerkiksi sairastumisten tai haitallisten sääolosuhteiden kuten kovien pakkasten, helteiden, ukkosen tai rankkasateiden vuoksi. Kouluttajan työ on yksilöllistä, joten koulutusalalle tavallisen käytännön mukaisesti käytössä ei ole sijaiskouluttajaa. Harkinta perustuu pakollisten olosuhteiden lisäksi  kouluttajan arvion mukaan eläinsuojelulainsäädäntöön. 

Kouluttaja ohjeistaa koiran omistajaa koiran kouluttamisessa. Kouluttajan vastuulla on eettisten koulutustapojen tunteminen ja opettaminen. Kouluttaja ei vastaa koulututuksen lopputuloksesta, joka kytkeytyy asiakkaan itsenäiseen työskentelyyn. Kouluttajan velvollisuuksiin tulee kieltäytyä kouluttamisesta, mikäli koiran terveydentila on epäselvä tai koiran välitön hyvinvointi on uhattuna. Näissä tapauksissa asiakkaalta laskutetaan koulutusaika, joka on jo kulutettu, sekä ajokustannukset. Vähimmäisveloitus on 1 tunti. Kouluttajalla on oikeus ja velvollisuus tarvittaessa ohjata asiakas toiselle kouluttajalle. Kouluttaja voi jättää koulutusprosessin kesken harkinnan mukaan ja tarvittaessa suositella jatkamaan toista kouluttajaa.

hinnoitteluperusteet

 

Ensimmäinen koulutustapaaminen sisältää koiran ongelmakäyttäytymisen kartoittamisen ja seuraavien koulutus- tai hyvinvointitoimenpiteiden ehdottamisen. Tapaaminen kestää 1- 1,5 tuntia riippuen koiran nykytilanteesta kuten hyvinvoinnista, ympäristöstä ja koulutusmahdollisuuksista, sekä kouluttajan tarpeelliseksi näkemistä akuuteista muutostarpeista. 

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen koulutuspalvelu sisältää 1-2 harjoitusta riippuen koiran omaksumiskyvystä ja harjoitusten vaikeustasosta, ja kestää tavallisesti etäkoulutuksissa 30 minuuttia, ja kotikäynneillä tunnin, riippuen varatusta palvelusta.

Palvelun hinta määräytyy aikamääreen sijaan ensisijaisesti palvelun sisällön perusteella.  Annettu aikamääre, esimerkiksi "Kotikäynti, 1 tunti", on harjoittelun maksimiaika, joka  pyritään täyttämään. Ajan täyttäminen ei aina onnistu koiran suorituskykyyn, terveyteen tai muihin arjen haasteisiin  liittyvistä syistä, jolloin koulutuspalvelun hinnoittelu pysyy samana, mikäli harjoitustapaamisella on pystytty käsittelemään koulutuksen jatkon kannalta keskeinen harjoitussisältö.

Mikäli harjoitteluaika lyhenee enemmän kuin 20 minuuttia kouluttajasta riippumattomista syistä, voidaan tapaamiselta veloittaa minimiveloitus 70€.