Yksityiskoulutuksen
varaus- ja peruutusehdot

Asiakkaan peruutusehdot

Sekä kotitapaamisilla, eläinlääkäriasemalla, että etäkoulutuksessa on koulutusten suosion vuoksi käytössä ensisijaisesti peruutukseton ajanvarauspolitiikka. Peruutuksettomuudella tuemme koulutusprosessin jatkuvaa kehitystä ja vältymme aikataulujen ruuhkautumiselta.

Ole aina peruutustilanteessa viiveettä yhteydessä kouluttajaan asiasta sopimiseksi.

Kouluttajan vastuut

Työn luonteen vuoksi pidätämme oikeuden kaikkiin aikataulumuutoksiin. Peruutuksia tehdään vain hyvistä syistä kouluttajan harkinnan mukaisesti esimerkiksi sairastumisten tai haitallisten sääolosuhteiden kuten kovien pakkasten, helteiden, ukkosen tai rankkasateiden vuoksi. Kouluttajan työ on yksilöllistä, joten koulutusalalle tavallisen käytännön mukaisesti käytössä ei ole sijaiskouluttajaa. Harkinta perustuu pakollisten olosuhteiden lisäksi  kouluttajan arvion mukaan eläinsuojelulainsäädäntöön. 

Kouluttaja ohjeistaa koiran omistajaa koiran kouluttamisessa. Kouluttajan vastuulla on eettisten koulutustapojen tunteminen ja opettaminen. Kouluttaja ei vastaa koulututuksen lopputuloksesta, joka kytkeytyy asiakkaan itsenäiseen työskentelyyn. Kouluttajan velvollisuuksiin tulee kieltäytyä kouluttamisesta, mikäli koiran terveydentila on epäselvä tai koiran välitön hyvinvointi on uhattuna. Näissä tapauksissa asiakkaalta laskutetaan koulutusaika, joka on jo kulutettu, sekä ajokustannukset. Vähimmäisveloitus on kotitapaamisilla ja eläinlääkäriasemalla 1 tunti, etätapaamisella 30min. Kouluttajalla on oikeus ja velvollisuus tarvittaessa ohjata asiakas toiselle kouluttajalle. Kouluttaja voi jättää koulutusprosessin kesken harkinnan mukaan ja tarvittaessa suositella jatkamaan toista kouluttajaa.