top of page
 Eroahdistuksen ja yksinolo-ongelmien ratkaiseminen

Syventävää osaamista koirien yksinolo-ongelmien hoitotyöhön

Koirien yksinolo-ongelmien hoito on usein kouluttajien keskuudessa epävarmuutta aiheuttava aihe. Koulutuksen tavoitteena on tarjota kouluttajalle syvempi ymmärrys ja yhä konkreettisemmat työkalut sekä koulutusprotokollat yksinolo-ongelmien kouluttamiseen. Luentojen lisäksi kurssilla tehdään oppimista syventäviä tehtäviä, sekä työskennellään projektikoiran kanssa. Tarvittaessa voit ostaa myös pelkät luentotallenteiden katseluoikeudet. 

Kurssisisältöön kuuluvat mm.

  • eroahdistuksen ja yksinolo-ongelmien perusteet

  • saavutettu tutkimustieto

  • käytännön koulutusprotokollat

  • käyttäytymisanalyyttinen, ratkaisukeskeinen näkökulma

  • asiakkaan ohjaaminen

  • koulutusprosessihallinta


Kurssi toteutuu täysin etänä. Osallistuja voi itse valita työskenteleekö projektikoiransa kanssa etänä vai paikanpäällä. Toiveesta teimme monien kouluttajien aikatauluhaasteiden vuoksi ratkaisun toteuttaa kurssi täysin luentotallenteiden sekä henkilökohtaisten etäohjaamisaikojen avulla. Kurssi sisältää 5 ryhmäläisille yhteistä tapahtumaa, joiden välissä tehdään tehtäviä ja reflektoidutaan näistä kurssin ohjaajan (Jenny Jalonen) kanssa. Kurssin luentoja on 4, jonka lisäksi tapaamme kerran etänä käydäksemme läpi ryhmäläisten projektikoiria. Jokaisen luennon kesto on 2,5-3 tuntia. Luennot ovat nähtävillä tallenteina perjantaisin klo 11. Vain projektikoiraesittelyyn osallistuminen reaaliaikaisesti on oleellista, eikä projektikoiraesittelyjä tallenneta. Koko kurssin ajan kysymyksiä varten on käytössä yhteys kouluttajaan kysymyksiä varten. Jokaiselle kurssilaiselle kuuluu myös kolme 30 minuutin pituista henkilökohtaista ohjaustapahtumaa etänä kurssin aikana (1/kk). Kurssin tehtävien palautumisaikaa on myös pidennetty verrattuna aikaisempaan. Voit palauttaa kurssitehtäväsi aina tammikuun loppuun asti, jolloin asiakkaiden tapaamisvälien venyminen ei vaikeuta kurssiaikatauluja.

Kurssilla hyvin menestyneet kouluttajat voivat päästä Digital Dogsitterin suositeltavien kouluttajien listalle. Listan tavoitteena on tuoda asiakkaiden saataville mahdollisimman paljon todennetusti eettistä ja tehokasta yksinolokoulutusta, nykyaikaisin menetelmin ja  monipuolisesti eri toimijoilta.  

Kouluttajakoulutukset ovat nykymuodossaan päättyneet.

Uudet laajemmat koulutukset ovat suunnittelussa.

bottom of page