top of page
Nimetön suunn.malli.png

Täyttä elämää

- koiran kanssa ja ilman

Koirilla tavataan sekä fobian kaltaista voimakasta yksinolon pelkoa eli eroahdistusta, että muita hyvinvointi- ja koulutussidonnaisia yksinolo-ongelmia. Kaikille ongelmille yhteistä on niiden kielteinen vaikutus koiran lisäksi sen lähimpiin ihmisiin. Haasteiden pitkittyessä koiran perhe voi kokea sekä taloudellista, että terveydellistä haittaa ja myös ihmissuhteet voivat kärsiä.   Eroahdistuskoulutus tuokin koiraperheen elämään merkittävää helpotusta. Nykyaikainen eroahdistuskoulutus on tehokasta, mutta vaatii pitkäjänteistä työskentelyä. Kun koiran yksinolohaasteen laadun arviointi yhdistetään nykyaikaiseen kouluttamiseen,  toipumisennusteet ovat tutkitusti erinomaisia.

Eroahdistuksen ratkaiseminen onnistuu parhaiten etänä, sillä luonnollisessa tilanteessa harjoittelevat vain koira ja sen omistaja. Eroahdistuksen etäkoulutusprosessissa tapaat kouluttajaa etänä joko viikon tai kahden välein valitsemasi palvelusuunnitelman mukaan. Harjoituksia tehdään tavallisesti 4-5 päivänä viikossa. Eroahdistuskoulutukseen on tavanomaisesti jonoa. Tiedustele nykytilannetta yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Samalla voimme keskustella teille sopivimmista koulutusvaihtoehdoista. 

Eroahdistuksen hoitoon erikoistunutta koulutusosaamista

- maailmanlaajuisesti suositelluin, tutkituin ja tehokkaimmin menetelmin.

EROAHDISTUKSEN
ETÄKOULUTUS
csat_seal_web.png
cute small dog standing on two legs and looking away by the window searching or waiting fo

"Oikein diagnosoituna ja hoidettuna eroahdistuksesta kärsivän koiran hoitoennuste on erinomainen."

Voith & Borchelt, 1985

Klarna-Paytrail.jpeg
TUOTTEET JA PALVELUT

Jokaisen koiraperheen tilanne on yksilöllinen, ja siksi palvelunkin tulee mukautua joka tarpeeseen.

Eroahdistuskoulutukseen voit osallistua  joko intensiivisemmällä otteella, peruskoulutuksen koulutuspaketilla tai yksittäisillä, paremmin joustavilla tapaamisilla. Eroahdistuksen hoitoon erikoistuneiden kouluttajien käyttämässä intensiivikoulutuksessa työskentelet vuorovaikutuksessa kouluttajan kanssa jokaisena harjoituspäivänäsi yhteisessä harjoituspohjassanne, sekä tapaat Zoom-tapaamisella koirasi osaamitason määrityksessä kerran viikossa. Peruskoulutuspaketin puitteissa tapaat kouluttajan kahden viikon välein, työskennellen ennalta sovitun harjoitussuunnitelman mukaisesti. Pitkällä aikavälillä kaikkien koulutusmuotojen hinnoittelu tasoittuu, sillä enemmän taloudellista panostusta vaativat koulutuksen aloitusvaihtoehdot ovat myös tehokkaimpia.

Parhaiten sinulle ja koirallesi sopivasta koulutusvaihtoehdosta saat keskustelemalla suoraan kouluttajan kanssa esimerkiksi sähköpostiste kouluttaja.jenny.jalonen@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella.

Tavoitteena on mahdollistaa sopia koulutusmuoto jokaiselle. Tästä syystä käytössämme ovat myös kaikki tavanomaisimmat Paytrailin maksuvaihtoehdot maksujärjestelymahdollisuuksineen. Teemme lisäksi aktiivisesti erilaisia hankkeita, jotta myös vähävaraisemmat pystyisivät tarjoamaan itselleen ja koirilleen lisähyvinvointia. Jos yksityiskoulutus ei ole juuri nyt sinulle realistista, tutustu Digital Dogsitteriin sekä Itsenäisten yksinoloharjoittelijoiden tukiryhmään.

tarjontaa_edited_edited.jpg

Yksittäinen koulutustapaaminen

135,00€

Eroahdistuksen peruskoulutuspaketti

4 viikkoa 385,00€

Eroahdistuskoulutuksen ensitapaaminen

250,00€

Eroahdistuksen intensiivikoulutuspaketti

4 viikkoa 730,00€

Nimetön suunn_edited.png
Asiakaspalautteita
Kopio Asiakaspalaute (1).png
Kopio Asiakaspalaute kopio 2.png
Tutustu asiakkaitteni Bellan ja Toivon eroadistuskoulutusprosessiin. (1).png

Eroahdistustietoa myös Instagramissa.

Instagram_logo.svg.png
bottom of page