top of page
Sad lonely dog with separation anxiety looking out a window for owners to return home_edit

"Oikein diagnosoituna ja hoidettuna

eroahdistuksesta kärsivän koiran

hoitoennuste on erinomainen."

Voith & Borchelt, 1985

EROAHDISTUKSEN
ETÄKOULUTUS

Eroahdistuksen hoitoon erikoistunutta koulutusosaamista

- maailmanlaajuisesti suositelluin, tutkituin ja tehokkaimmin menetelmin.

Etänä verkossa.  

Kun koiran yksin oleminen ei suju, koko koiran perhe kuormittuu.

Nykyaikaisin menetelmin eroahdistuksen ratkaiseminen on onneksi erittäin mahdollista.

Koirilla tavataan sekä fobian kaltaista voimakasta yksinolon pelkoa eli eroahdistusta, että muita hyvinvointi- ja koulutussidonnaisia yksinolo-ongelmia. Kaikille ongelmille yhteistä on niiden kielteinen vaikutus koiran lisäksi sen lähimpiin ihmisiin. Haasteiden pitkittyessä koiran perhe voi kokea sekä taloudellista, että terveydellistä haittaa ja myös ihmissuhteet voivat kärsiä.   Eroahdistuskoulutus tuokin koiraperheen elämään merkittävää helpotusta. Nykyaikainen eroahdistuskoulutus on tehokasta, mutta vaatii pitkäjänteistä työskentelyä. Kun koiran yksinolohaasteen laadun arviointi yhdistetään nykyaikaiseen kouluttamiseen,  toipumisennusteet ovat tutkitusti erinomaisia.

Eroahdistuksen ratkaiseminen onnistuu parhaiten etänä, sillä luonnollisessa tilanteessa harjoittelevat vain koira ja sen omistaja.  Eroahdistuksen etäkoulutusprosessissa tapaat kouluttajaa etänä joko viikon tai kahden välein valitsemasi palvelusuunnitelman mukaan. Harjoituksia tehdään tavallisesti 4-5 päivänä viikossa.

Eroahdistuskoulutukseen on tavanomaisesti jonoa. Tiedustele nykytilannetta yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Samalla voimme keskustella teille parhaiten sopivimmista koulutusvaihtoehdoista. Voit myös useinmiten varata ensimmäisen kahden tunnin tapaamisen usein jo heti, jotta saat selkeät suuntaviivat valmistautumiseen, vaikka koulutuspaikan jonottaminen kestäisi hetken.

Eroahdistuskoulutukseen voit osallistua joko intensiivisemmällä otteella, perustasoisemmalla koulutuspaketilla tai yksittäisillä, tarpeisiisi joustavilla tapaamisilla. Tavoitteena on tuoda jokaiselle eroahdistuskoulutusta kaipaavalle sopiva harjoittelun muoto tilanteestasi riippumatta. Tästä syystä käytössämme ovat myös kaikki tavanomaisimmat Paytrailin maksuvaihtoehdot maksujärjestelymahdollisuuksineen.

Luitko jostain, että koiraa pelottavat yksinolot tulisi lopettaa yksinolokoulutuksen ajaksi? 

Tämä on totta. Miksi näin on, ja miten siitä oikein selviää?

TUOTTEET JA PALVELUT

Jokaisen koiraperheen tilanne on yksilöllinen, ja siksi palvelunkin tulee mukautua joka tarpeeseen.

Eroahdistuskoulutukseen voit osallistua sinun ja koirasi tilanteen mukaan joko intensiivisemmällä otteella, edelleen perinteisempiä koulutusmuotoja tehokkaammalla peruskoulutuksen koulutuspaketilla tai yksittäisillä, paremmin joustavilla tapaamisilla. Maailmalla eroahdistuksen hoitoon erikoistuneiden kouluttajien käyttämässä intensiivikoulutuksessa työskentelet vuorovaikutuksessa kouluttajan kanssa jokaisena harjoituspäivänäsi yhteisessä harjoituspohjassanne, sekä tapaat Zoom-tapaamisella koirasi osaamitason määrityksessä kerran viikossa. Peruskoulutuspaketin puitteissa tapaat kouluttajan kahden viikon välein, työskennellen ennalta sovitun harjoitussuunnitelman mukaisesti. Yksittäisillä tapaamiskerroilla voit käyttää aikaa oman valintasi mukaan esimerkiksi koiran osaamistason määrittelyyn ja koulutuksen suunnittelemiseen. Pitkällä aikavälillä kaikkien koulutusmuotojen hinnoittelu tasoittuu, sillä enemmän taloudellista panostusta vaativat koulutuksen aloitusvaihtoehdot ovat myös tehokkaimpia.

Parhaiten sinulle ja koirallesi sopivasta koulutusvaihtoehdosta saat keskustelemalla suoraan kouluttajan kanssa esimerkiksi sähköpostiste kouluttaja.jenny.jalonen@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella.

Tavoitteena on tuoda jokaiselle eroahdistuskoulutusta kaipaavalle sopiva harjoittelun muoto tilanteestasi riippumatta. Tästä syystä käytössämme ovat myös kaikki tavanomaisimmat Paytrailin maksuvaihtoehdot maksujärjestelymahdollisuuksineen. Teemme lisäksi aktiivisesti erilaisia hankkeita, jotta myös vähävaraisemmat pystyisivät tarjoamaan itselleen ja koirilleen lisähyvinvointia. Jos yksityiskoulutus ei ole juuri nyt sinulle realistista, tutustu Digital Dogsitteriin sekä Itsenäisten yksinoloharjoittelijoiden tukiryhmään.

tarjontaa_edited_edited.jpg

Yksittäinen koulutustapaaminen

135,00€

Eroahdistuksen peruskoulutuspaketti

4 viikkoa 375,00€

Eroahdistuskoulutuksen ensitapaaminen

250,00€

Eroahdistuksen intensiivipaketti

4 viikkoa 730,00€

Klarna-Paytrail.jpeg

Tiedustele eroahdistuksen jonotustilannetta ja keskustele samalla tilanteeseesi sopivasta koulutusmahdollisuudesta.

Eroahdistustietoa myös Instagramissa.

Instagram_logo.svg.png
bottom of page