top of page
Yksinoloharjoittelijan
TUKIRYHMÄ

Syksyllä 2022 aloittanut Tukiryhmä

vastaanottaa uusia osallistujia kolmen kuukauden välein, seuraavan kerran jaksolle tammi-maaliskuu 2024.

Yksinoloharjoittelijoiden tukiryhmä on tehty siihen käyttöön kuin sen nimi antaa ymmärtää: jokainen koira on yksilö ja jokaisen koiran kanssa tulisi harjoitella sille sopivalla, yksilöllisellä tavalla. Tukiryhmän tavoitteena on mahdollistaa edulllinen, itsenäinen harjoitusmuoto - kuitenkin sekä kouluttajan, että ryhmän tuella. 

Ryhmän keskustelualustana ja verkkoympäristönä toimii yksityinen Facebook-ryhmä. Tukiryhmä kokoontuu Zoom-tapaamisiin (saatavilla myös tallenteena), kaksi kertaa kuukaudessa. Tapaamisten kesto on 1-1,5 tuntia. Tapaamisten sisältö vaihtelee kurssilaisten tarpeen mukaan. Tapaamisilla voi olla esimerkiksi kouluttajan miniluento yksinolokoulutuksessa huomioitavista aiheista, joita ei ole käsitelty kurssimateriaaliin kuuluvilla aloitusluennoilla, tai jossa kurssilaiset tuntevat tarvitsevansa kertausta. Lisäksi tapaamisilla on aikaa harjoittelusta keskustelemiseen. Joillakin tapaamiskerroilla katsotaan yhdessä ryhmäläisten lähettämiä harjoitusvideoita  tai muita kotitehtäviä ryhmäläisten omista koirista. 

Tapaamisten välissä harjoittelusta keskustellaan vapaamuotoisesti Facebook-ryhmässä. 

Ryhmään osallistumisen edellytyksenä on halukkuus osallistua keskusteluun sekä Zoom-tapaamisilla että Facebook-ryhmässä, sekä nykytietoon nojaavien koulutusmenetelmien käyttäminen. Pelokkaan koiran tapauksessa sen kaikenlaiset yksinolot tulee lopettaa koulutuksen ajaksi. (Lisätietoa aiheesta tästä artikkelista) . Ryhmään sopii sinulle, jos olet kannustava, empaattista ja aitoa ryhmähenkeä arvostava ihminen sekä koet pystyväsi itsenäiseen harjoitteluun ryhmän henkisellä tuella. Aktiivinen itsenäinen harjoittelu vaatii hyvää toiminnanohjausta ja aktiivista otetta.  Harjoittelun lisäksi pohjamateriaaleihin tutustumiseen tulee myös varata riittävästi aikaa, sillä ryhmämme materiaaleja alkaa olla jo reilusti. Materiaalit pyritään julkaisemaan jo hieman ennen kurssin alkua.

 

Huom: Ryhmä ei sisällä kouluttajan henkilökohtaista opastusta ryhmätapaamisten  ulkopuolella. 

Seuraava ryhmä: TAMMI-MAALISKUU 2024

TAPAAMISAIKATAULU

pe 5.1. klo 17

pe 19.1. klo 17

pe 2.2. klo 17

pe 16.2. klo 17

pe 1.3. klo 17

pe 22.3. klo 17

Tapaamiset ovat 2 viikon välein perjantaina lukuunottamatta viimeistä väliä 1.3.-22.3.24.

155€ kertamaksu, eräpv. 1.1.24

tai 55€/kuukausi/joka kuun 1. päivä

bottom of page